A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

Show-tánc Facebook

Fő támogatónk

NB III-as csapatunk is menetel

NB II-es csapatunk töretlenül kivívta magának az újabb három pontot.

A kilenc pontunkkal a 3. helyet foglaljuk a tabellán. Ugyan a bajnokság vége, még messze van, de azért küzdünk, hogy legalább a dobogón maradjunk! A cél ugyanis az NB I-es bajnokság.

A 4. fordulóban a Budapesti AK együttesét láttuk vendégül a szigetszentmiklósi sportcsarnokban. A második percben kapott gólfelébresztette a srácokat és nem hagyták, hogy az ellenfél támadó helyzetbe kerüljön.

A következő fordulóban Nagykanizsára látogatunk. A kilátogatók minden bizonnyal izgalmas mérkőzésnek lesznek szemtanúi. Nagykanizsa jelenleg 8. helyen áll egy félbeszakított mérkőzéssel, melyet a Magyar Futsal Akadémia ellen játszottak.

NB III-as csapatunk a 2. fordulóban a Csepel gárdáját fogadta.

Az 5. percben Nagy tamás góljával azonnal magunkoz vettük a vezetést, majd az NBII-ből visszajátszó Nagy Roland vezetőedző lövése talált a hálóba. Az ellenfél azonban az első félidő utolsó percében kiegyenlített. A második félidő is rengetek izgalmat tartogatott. A félidő elején a csepeliek átvették a vezetést, de nem sokáig tudhatták magukénak, mivel Nagy Roland kiegyenlített. Ezután még két gól következett a miklósi fiúktól (Mayer L. és Nagy T.). Ugyan a vendégek szépítették a végeredményt még egy góllal, de a három pontot mi hoztuk el.

A 3. fordulóban Érdre látogatnak NB III-as fiaink és az Asterix csapatával küzdenek meg.

 

Futsal Facebook

Tabella

 

NB III

 Délnyugat

Csapat

P

Tolna-Mözsi FSE 18
Bromit SC 15
Sárbogárd SE 12
RX Holding Komló Futsal 12
Szigetszentmiklósi SC 7
Asterix SC Érd II. 6
Inárcs VSE 4
AC Villám 1