A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

Show-tánc Facebook

Fő támogatónk

Alapszabály

Sportegyesület célja:

A Szigetszentmiklósi Spot Club célja a sporttevékenység szervezésén, valamint a sporttevékenység feltételeinek megteremtésén keresztül lehetőséget biztosítani szabadidős és versenysport végzésére, több sportágban (futsal, labdarúgás, footgolf, showtánc, esztétikus gimnasztika, ritmikus gimnasztika, röplabda, strandröplabda, kézilabda, teqball, asztalitenisz és egyéb sportágak) mind az utánpótlás, mind a felnőtt korosztály számára a szigetszentmiklósi régióban.
Az egyesület célja továbbá a sportolás és egészséges életmód népszerűsítése, szemléletformálás, a felnövekvő generációk egészségtudatos gondolkodásmódjának elősegítése.

Sportegyesület tevékenysége:

1. Az Egyesület alaptevékenysége sporttevékenység szervezése, valamint sporttevékenység feltételeinek megteremtése, tagjai, illetve országos sportági szakszövetségek, vagy egyéb szövetségek által nyilvántartásba vett sportolók, illetve érdeklődők számára. A futsal, a strandlabdarúgás, a footgolf, teqball, a ritmikus gimnasztika, esztétikus gimnasztika, showtánc, a röplabda, strandröplabda, a kézilabda, az asztalitenisz, valamint egyéb sportágak megismertetése hazai szinten, a sportolás népszerűsítésének növelése.

2. Amatőr és profi csapatok szervezése és nevezése helyi, országos, illetve nemzetközi versenyekre.

3. Szabadidős programok szervezése tagok, országos sportági szakszövetségek, vagy egyéb szövetségek által nyilvántartásba vett sportolók és érdeklődők számára.

4. Céljai érdekében az Egyesület ellátja különösen az utánpótlás nevelési, versenyszervezési, edző- és szabadidős tábor szervezési, tanfolyam-, illetve edzés-szervezési feladatokat, biztosítja az edzések megszervezését és a versenyzők képzését, az edzők szakmai továbbképzését, az edzések helyszíneit és eszközeit.

5. Az Egyesület a sportági szakszövetségek, nemzetközi szövetségek, illetve más egyesületek, illetve más egyesületek, vagy a saját maga által szervezett versenyeken versenyzőit és csapatait szerepeltetni.

A szervezet közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.

Futsal Facebook