A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

Show-tánc Facebook

Fő támogatónk

Elindultak a bajnokságok - tarol az NB II

Szeptember 13-án stratolta Férfi NB II-es bajnokság. Felnőtt csapatunk folyamatos edzőmérközésekkel készült fel az évad kezdetére, ennek ellenére az UTE csapata nehéz ellenfélnek bizonyult, ahogy azt előző cikkünkben is említettük.

A következő mérkőzés azonban 8-3-as győzelemmel zárult. Fiaink Sárvár csapatát fogadták, akik jó ellenfélként küzdöttek. A csapat ezt nyilatkozta a hangulatról:

Míg a pályán ellenfelekként küzdöttünk, a mérkőzés után nyugodt körülmények között, remek házigazda módjára vendégségbe invitálták csapatunkat. Sportbaráti beszélgetések mellett néhány szelet pizza, pogácsa és hideg ital volt a jutalma a remek színvonalú meccsnek.

NB II-es csapatunk nevében köszönjük a e kedves szavakat! Mindig jó, ha barátságos hangulatban telnek az összecsapás utáni percek és órák.

Menetelésünk azonban nem állt itt meg. A legutóbbi viadalra Pécs otthonába látogattunk, mely szintén három pontot hozott nekünk. Nagy Roland (3), Kovács Attila (3), illetve Csapó András (1) góljaival 2-7 lett az eredmény.

Október 4-én, hétfőn a BAK-MAXIMO jön hozzánk. Várunk szeretettel minden védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolónkat!!

 

NB III-as csapatunkat az 1. fordulóban a 5 Stars látta vendégül. Ugyan vereséget szenvedtek, de méltó ellenfélként küzdöttek egy olyan csapat ellen, amely már az NB II-es bajnokságot is megjárta. Legközelebb, október 6-án mi látjuk vendégül az Electric Csepel csapatát a Szigetszentmklósi Városi Sportcsarnokban. Erre a mérkőzésre is várunk mindenkit szeretettel!

 

U15-ös csapatunk bajnokságában rengeteg csapat indult. Az UTE csapata a felnőtt NB II-ben is nehéz ellenfélnek bizonyult  a fiúk számára. Utánpótlás csapatunkat is rendesen megizzasztotta az Újpest FC-220Volt. A meccs kimenetel végül 8-2-es vereség lett.

 

U13-as keretünk tavaly még az U11-es korosztályban versenyzett. Az első mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. Az Aramis és a Carvalho csapat sem lesz könnyű ellenfél, de lelkesedésük és edzőjük bíztatása nem hagyott alább.

 

U11-es csapatunk számára a bajnokság csak a hétvégén indul. Elsőként a Diósd és a CSŐ-MONTAGE csapatával küzedenek meg legifjabbjaink.

Az U18-as játékosaink a Dunaújváros ellen léptek volna pályára, de halasztottak (2021.11.14.), így az első megmérettetésre október 3-án kerül sor a PTE-PEAC otthonában. Reméljük, hogy utánpótlás csapatunk hasonló győzelmet arat, mint NB II-es csapatunk. A PEAC egyébként kikapott az első fordulóbanaz így első helyet megszerző Nagykanizsától.

 

EREDMÉNYEK ÉS IDŐKÖZI HELYEZÉSEK MEGTEKINTÉSE A FUTSAL FÜL LENYITÁSÁVAL LEhETSÉGES!

Futsal Facebook

Tabella

 

NB III

 Délnyugat

Csapat

P

Tolna-Mözsi FSE 18
Bromit SC 15
Sárbogárd SE 12
RX Holding Komló Futsal 12
Szigetszentmiklósi SC 7
Asterix SC Érd II. 6
Inárcs VSE 4
AC Villám 1