A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

RG-Tánc Facebook

Fő támogatónk

Kiadó terem!!

Eredményes szezonzáró mérkőzés

KISÉP Futsal Szigetszentmiklós 6 - 3 ELTE-BEAC

Hétfőn került sor a 2020/2021-es szezon utolsó bajnoki mérkőzésére. Ellenfélként az ELTE-BEAC csapatát fogadtuk otthonunkba, akik a TF legyőzése után harmadik helyet foglalták el a Felső-házban.

Az összacsapás második percében az ellenfél magához vette az előnyt, de nem sokkal később Sztraka Kristóf góljával egyenlítettünk, majd Nagy Roland és Varga Bence találatával 3-1-el zárult az első félidő. A második félidő elején kicsit elenegdték magukat a srácok, így az ELTE felzárkózott 3-3-ra. Az ezt követő három gólt Renek Donát rúgta, aki így a szezon gólkirálya lett nem csak egyesületünknél, hanem az NBII Nyugati csoportban is.

Hazai góllövő listánkat ide kattintva megtekinthetik!

A kezdeti nehézségek - edző váltás, változó csapat összetétel, sok hiányzó játékos, szurkoló nélküli lelátók - ellenére szép szezont zártak a fiúk. A harmadik helyről csak két ponttal lecsúszva végeztünk az 5. helyen.

HAJRÁ FUTSAL! HAJRÁ SZIGETSZENTMIKLÓS!

 

Búcsú a szezontól

A 9. fordulóban az UTE csapatával mértük össze tudásunkat. A stabil első félidő után a második félidő végére azonban elfáradtunk. Az eredmény: UTE - Szigetszentmiklós 8-3.

35 percig nagyon jól álltuk a sarat ilyen nehéz helyzetben. Nagyon sok hiányzónk volt! A végére elfáradtunk és ez az eredményen is meglátszódott! Köszönöm mindenkinek aki el tudott jönni.
Szeretnénk szépen búcsúzni a szezontól és hétfőn megmutatni, hogy mire is vagyunk képesek!
- értékelt Nagy Roland vezetőedző.
 
 
Legközelebb 2021.06.07-én hétfőn 20 órakor lépünk pályára a Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnokban, ahol az ELTE-BEAC csapatát látjuk vendégül. A mérkőzés előtt, valamint a félidőben a Szigetszentmiklósi Sport Club Ritmikus gimnasztika és Show-tánc szakosztályának pródukciói szórkaoztatják a kilátogatókat.
 
 
A jelenleg hatályos Magyar Labdarúgó Szövetség által kiadott szabályzat szerint a bajnoki mérkőzésekre védettségi igazolvánnyal a belépés engedélyezett.
Várunk minden igazolvánnyal rendelkező szurkolónkat ‼️
 

Futsal nyári tábor

 
Labda ⚽️
 Strand 💦
Jókedv 😁
Megannyi felejthetetlen emlék 💡

 

Győzelem hazai pályán

A nyolcadik fordulóban a REAC csapatát fogadtuk otthonunkban. A 2020/2021 bajnokság REAC elleni mérkőzései változó kimenetellel zárultak. A tegnap mérkőzésen a miklósi fiúk nagyon precízen és összesezdetten játszottak, aminek meg is lett az eredménye. A félidőben 7-1 fölénnyel vonultak az öltözőbe a csapatok, ezt követte még két gól szerzése a másoduik félidőben. Így az eredmény 9-1 lett!

Gólszerzők:

Sztraka Kristóf 2' és 37'

Sztraka Dani 5'

Varga Bence 6'

Kuti András 8' és 15'

Reznek Donát 18' és 20'

Nagy Roland 30'

Még két mérkőzés vár a fiúkra. Az UTE ellen május 31-én, valamint az ELTE ellen, HAZAI pályán június 7-én!!
A dobogó a tét!

 

Pontszerzés a bajnokaspiráns otthonában!

Felnőtt futsal csapatunk továbbra is sok hányzóval küszköd, de a hét elején újra régi formáját idézte elő fegyelmezett és hatékony játékával.

2021. május 10-én a TF csapata látta vendégül a miklósi fiúkat. A kilátogatók izgalmas mérkőzésnek lehettek szemtanui.

Gratulálok a srácoknak a mai teljesítményhez! Ma úgy játszottunk mintha mi lennénk a bajnokság esélyesei. Lefociztuk az ellenfelünket és megérdemeltük volna a győzelmet is. Ha a rájátszásban így teljesítettünk volna akkor a mai meccs a bajnoki címért ment volna. Így kell beleállni egy mérkőzésbe! Gratulálok! Hajrá Miklós! ⚽️

- értékelt Nagy Roland vezetőedző, játékos.

A mérkőzés eredménye 2-2 lett. Ezzel döntetlennel a KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS a 4. helyet foglalja el a bajnokságban. (Felsőházi tabellánk ide kattintva megtekinthető.)

Ezen felül másik büszkeségünk, hogy Reznek Donát a 3. fordulkó óta töretlenül a góllövő lista első helyén van! Donát az alapszakasz során is hosszabb ideig vezette a listát. (Hazai góllövő listánkat ezen a linken tekinthetik meg.)

 

Csapatunk legközelebb 2021.05.17-én hétfőn 20:30- a Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnokban lép pályára, ahol a REAC csapatát látjuk vendégül.
 
 
A jelenleg hatályos Magyar Labdarúgó Szövetség által kiadott szabályzat szerint a bajnoki mérkőzésekre védettségi igazolvánnyal engedélyezett a belépés.
 

 

Futsal Facebook

Tabella

 

NB II. Nyugat
Felső-ház

Csapat

P

TFSE SZERTARSPORT.HU
28
UTE 23
ELTE-BEAC 17
REAC-SISE 16
KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS
15
HALADÁS VSE II. 8