A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

Show-tánc Facebook

Fő támogatónk

Mayer Levente "százados" lett

A Futsal csapatjáték, így eredményességét közösen adják a játékosok, edzők és maga az egyesület, amiben létezik. Időnként mégis vannak kisebb mérföldkövek, amikor egy pillanatra meg kell állnunk és tisztelegnünk egy-egy egyéni siker előtt, hiszen ezek az egyéni sikerek, összeadódva hatnak ki újból és újból a csapatra.

A Szigetszentmiklós Futsal 2016 óta íródó történelmében, most épp egy ilyen mérföldkőhöz érkeztünk! Egyik saját nevelésű játékosunk, Mayer Levente elsőként és egyszerre érte el a 100 mérkőzésen való pályára lépést és a 100 rúgott gólt egyesületünk színeiben!

Óriási teljesítmény ez, főleg annak tükrében, hogy az elmúlt hat év alatt, NBI-ben, NBII-ben és NBIII-ban is nagyszerű futsalosok és labdarúgók öltötték magukra egyesületünk címeres mezét.

Levente a Szigetszentmiklósi TK (6 mérkőzés), majd a Tököli VSK (15 mérkőzés) színeiben kezdett futballozni nagypályán. Ezekben az egyesületekben összesen 21 mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt lőtt. Tizenhárom éves korában igazolt egyesületünkbe, de a futsallal már akkor is jó barátságban volt, hiszen általános iskolai csapatában testnevelője (Estók László) - későbbi edzője folyamatosan és sikeresen szerepeltette a korosztályos diákolimpiákon, valamint a körzeti és területi futsal versenyeken.

Egyesületünk színeiben először 2018. szeptember 8-án (14 évesen) lépett pályára egy első osztályú, U17-es Futsal bajnoki mérkőzésen a Dunaújváros Futsal csapata ellen és mindössze a 3. percig kellett várni, hogy első gólját megszerezze. Ugyan ezen a hétvégén saját korosztályában, a Pest megyei U15-ös első osztályú Futsal-hétvége FC Dabas elleni mérkőzésén kezdte meg igazi pályafutását, ahol szintén a 3. percben szerzett gólt. Első futsalos szezonjában, centerjátékosként azonnal 26 gólig jutott. Második és harmadik évében védekezőbb szerepkörben, többnyire biztosítóként játszott, de így is mindkét szezonban 12-12 gólt lőtt az ellenfeleinek.

A jelenleg futó szezonban mind technikailag, mind taktikailag beérett a játéka, amit csapatkapitányként az U18-as első osztályú és az NBIII-as bajnoki mérkőzéseken is rendre bizonyít. Az eddigi három leg-gólgazdagabb mérkőzését is ebben a szezonban játszotta. Novemberben Érden az AC Villám NBIII-as felnőtt csapatának hatszor, decemberben hazai pályán a Sárvár U18-as csapatának ötször, majd idén január végén Pécsen, a Pécs U18-as csapatának hétszer zörgette meg a hálóját. 2022. április 18-án az U18 első osztály nyugati csoportjának Airnergy elleni mérkőzésen meglőtte idei 50. (majd 51.) gólját is, amivel egyesületünk első „századosa” lett!

Szívből gratulálunk neki és bízunk abban, hogy sok-sok éven át erősíti még csapatunkat hasonlóan szép és eredményes játékkal!

Győzelemmel kezdtük a 2022-es évet

 

2022 első mérkőzését január 17-én játszottuk. A Budapesti AK csapata fogadott minket. Az összecsapás a mi javunkra zárult, könnyű szerrel hoztuk el a három pontot. NB 2-es felnőtt csapatunkra még nagy feladat vár, ugyanis célul a felsőházba jutást tűztük ki. A következő megmérettetésre 2022. január 24-én kerül sor haza pályán, a Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnokban.

NB III-as csapatunk is menetel

NB II-es csapatunk töretlenül kivívta magának az újabb három pontot.

A kilenc pontunkkal a 3. helyet foglaljuk a tabellán. Ugyan a bajnokság vége, még messze van, de azért küzdünk, hogy legalább a dobogón maradjunk! A cél ugyanis az NB I-es bajnokság.

A 4. fordulóban a Budapesti AK együttesét láttuk vendégül a szigetszentmiklósi sportcsarnokban. A második percben kapott gólfelébresztette a srácokat és nem hagyták, hogy az ellenfél támadó helyzetbe kerüljön.

A következő fordulóban Nagykanizsára látogatunk. A kilátogatók minden bizonnyal izgalmas mérkőzésnek lesznek szemtanúi. Nagykanizsa jelenleg 8. helyen áll egy félbeszakított mérkőzéssel, melyet a Magyar Futsal Akadémia ellen játszottak.

NB III-as csapatunk a 2. fordulóban a Csepel gárdáját fogadta.

Az 5. percben Nagy tamás góljával azonnal magunkoz vettük a vezetést, majd az NBII-ből visszajátszó Nagy Roland vezetőedző lövése talált a hálóba. Az ellenfél azonban az első félidő utolsó percében kiegyenlített. A második félidő is rengetek izgalmat tartogatott. A félidő elején a csepeliek átvették a vezetést, de nem sokáig tudhatták magukénak, mivel Nagy Roland kiegyenlített. Ezután még két gól következett a miklósi fiúktól (Mayer L. és Nagy T.). Ugyan a vendégek szépítették a végeredményt még egy góllal, de a három pontot mi hoztuk el.

A 3. fordulóban Érdre látogatnak NB III-as fiaink és az Asterix csapatával küzdenek meg.

 

Elindultak a bajnokságok - tarol az NB II

Szeptember 13-án stratolta Férfi NB II-es bajnokság. Felnőtt csapatunk folyamatos edzőmérközésekkel készült fel az évad kezdetére, ennek ellenére az UTE csapata nehéz ellenfélnek bizonyult, ahogy azt előző cikkünkben is említettük.

A következő mérkőzés azonban 8-3-as győzelemmel zárult. Fiaink Sárvár csapatát fogadták, akik jó ellenfélként küzdöttek. A csapat ezt nyilatkozta a hangulatról:

Míg a pályán ellenfelekként küzdöttünk, a mérkőzés után nyugodt körülmények között, remek házigazda módjára vendégségbe invitálták csapatunkat. Sportbaráti beszélgetések mellett néhány szelet pizza, pogácsa és hideg ital volt a jutalma a remek színvonalú meccsnek.

NB II-es csapatunk nevében köszönjük a e kedves szavakat! Mindig jó, ha barátságos hangulatban telnek az összecsapás utáni percek és órák.

Menetelésünk azonban nem állt itt meg. A legutóbbi viadalra Pécs otthonába látogattunk, mely szintén három pontot hozott nekünk. Nagy Roland (3), Kovács Attila (3), illetve Csapó András (1) góljaival 2-7 lett az eredmény.

Október 4-én, hétfőn a BAK-MAXIMO jön hozzánk. Várunk szeretettel minden védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolónkat!!

 

NB III-as csapatunkat az 1. fordulóban a 5 Stars látta vendégül. Ugyan vereséget szenvedtek, de méltó ellenfélként küzdöttek egy olyan csapat ellen, amely már az NB II-es bajnokságot is megjárta. Legközelebb, október 6-án mi látjuk vendégül az Electric Csepel csapatát a Szigetszentmklósi Városi Sportcsarnokban. Erre a mérkőzésre is várunk mindenkit szeretettel!

 

U15-ös csapatunk bajnokságában rengeteg csapat indult. Az UTE csapata a felnőtt NB II-ben is nehéz ellenfélnek bizonyult  a fiúk számára. Utánpótlás csapatunkat is rendesen megizzasztotta az Újpest FC-220Volt. A meccs kimenetel végül 8-2-es vereség lett.

 

U13-as keretünk tavaly még az U11-es korosztályban versenyzett. Az első mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. Az Aramis és a Carvalho csapat sem lesz könnyű ellenfél, de lelkesedésük és edzőjük bíztatása nem hagyott alább.

 

U11-es csapatunk számára a bajnokság csak a hétvégén indul. Elsőként a Diósd és a CSŐ-MONTAGE csapatával küzedenek meg legifjabbjaink.

Az U18-as játékosaink a Dunaújváros ellen léptek volna pályára, de halasztottak (2021.11.14.), így az első megmérettetésre október 3-án kerül sor a PTE-PEAC otthonában. Reméljük, hogy utánpótlás csapatunk hasonló győzelmet arat, mint NB II-es csapatunk. A PEAC egyébként kikapott az első fordulóbanaz így első helyet megszerző Nagykanizsától.

 

EREDMÉNYEK ÉS IDŐKÖZI HELYEZÉSEK MEGTEKINTÉSE A FUTSAL FÜL LENYITÁSÁVAL LEhETSÉGES!

Elindult a 2021/2022-es évad!

Felkerültek az új szezon eredménytáblázatai! Az idei szezontól az NB III-as és az Utánpótlás korosztályok eredményeit és mérkőzéseit is figyelemmel kísérehtik honlapunkon.

 

NB II Férfi Futsal csapat

Az NB II-es csapat aktuális helyezése itt érhető el: NB II TABELLA

Az NB II-es csapat eredményei itt érhetők el: NB II MÉRKŐZÉSEK

 

A Regionális Bajnokságban szereplő, NB III Férfi Futsal csapat

Az NB III-as csapat aktuális helyezése itt érhető el: NB III TABELLA

Az NB III-as csapat eredményei itt érhetők el: NB III MÉRKŐZÉSEK

 

Utánpótlás csapatok

Az U18-as Fiú Futsal csapatunk
aktuális helyezése és a mérkőzések eredménye itt érhetők el: U18 TABELA ÉS MÉRKŐZÉSEK

Az U15-ös Regionális Bajnokságban szereplő csapatunk
aktuális helyezése és a mérkőzések eredménye itt érhetők el: U15 TABELLA ÉS MÉRKŐZÉSEK

  

 

Az NB II-es csapatunk már le is játszotta első mérkőzését az UTE gárdája ellen. Az összecsapás 6-3-mal zárult az újpestiek javára.
A következő megmérettetésre haza pályán kerül sor szeptember 20-án a Szigetszetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban. A miklósi csapat a Sárvár csapatát látja vendégül, akik az első mérkőzésüket 5-4-es győzelemmel zárták a Magyar Futsal Akadémia ellen.

Futsal Facebook

Tabella

 

NB III

 Délnyugat

Csapat

P

Tolna-Mözsi FSE 18
Bromit SC 15
Sárbogárd SE 12
RX Holding Komló Futsal 12
Szigetszentmiklósi SC 7
Asterix SC Érd II. 6
Inárcs VSE 4
AC Villám 1