A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

RG-Tánc Facebook

Fő támogatónk

Kiadó terem!!

Utolsó perces diadal

Felnőtt NB II futsal csapatunk hazai pályán mérkőzött meg az UTE csapatával.

A majdnem egy hónapos kényszerpihenő után ott folytattuk, ahol abbahagytuk. A hétfői meccs bőven rejtett izgalmakat, és úgy tűnt, döntetlennel zárul az összecsapás, de Hamar István góljával megszereztük a három pontot.

Végig kiélezett mérkőzésen sikerült nyernünk és itthon tartanunk a három pontot. Jó volt látni a csapaton a küzdeni akarást és az egységet, mind a pályán lévők és az akkor kispadon ülő játékosokon is! Fontos győzelem számunkra, hiszen így tapadni tudunk a tabella felső szekciójához. Gratulálok a csapatnak, nagy munkát végeztek!

- Nagy Roland, vezetőedző

A 11. fordulóban sikerült visszatornáznunk magunkat a tabella 6. helyére. Azonban a Férfi futsal NB II Nyugati csoportjában nagy eltérések vannak lejátszott meccsek tekintetében, hiszen ebben a fordulóban - ahogy sokan, úgy mi is - a 8. mérkőzésünket játszottuk. A furduló számának megfelelő meccset egyedül a REAC csapata játszotta, de pontok tekintetében még így sem előzte meg az előtte helyet foglaló TFSE csapatát, akik 8 meccset játszottak a bajnokságban.

Következő mérkőzésünket a 5 STARS-Érdi VSE csapatával játsszuk hazai pályán, 2020. december 7-én. Ellenfelünk jelenleg a tabella 9. helyén áll - 9 összecsapással a háta mögött.

Futsal Facebook

Tabella

 

NB II. Nyugat
Felső-ház

Csapat

P

TFSE SZERTARSPORT.HU
28
UTE 23
ELTE-BEAC 17
REAC-SISE 16
KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS
15
HALADÁS VSE II. 8