A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

Show-tánc Facebook

Fő támogatónk

Pontszerzés a bajnokaspiráns otthonában!

Felnőtt futsal csapatunk továbbra is sok hányzóval küszköd, de a hét elején újra régi formáját idézte elő fegyelmezett és hatékony játékával.

2021. május 10-én a TF csapata látta vendégül a miklósi fiúkat. A kilátogatók izgalmas mérkőzésnek lehettek szemtanui.

Gratulálok a srácoknak a mai teljesítményhez! Ma úgy játszottunk mintha mi lennénk a bajnokság esélyesei. Lefociztuk az ellenfelünket és megérdemeltük volna a győzelmet is. Ha a rájátszásban így teljesítettünk volna akkor a mai meccs a bajnoki címért ment volna. Így kell beleállni egy mérkőzésbe! Gratulálok! Hajrá Miklós! ⚽️

- értékelt Nagy Roland vezetőedző, játékos.

A mérkőzés eredménye 2-2 lett. Ezzel döntetlennel a KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS a 4. helyet foglalja el a bajnokságban. (Felsőházi tabellánk ide kattintva megtekinthető.)

Ezen felül másik büszkeségünk, hogy Reznek Donát a 3. fordulkó óta töretlenül a góllövő lista első helyén van! Donát az alapszakasz során is hosszabb ideig vezette a listát. (Hazai góllövő listánkat ezen a linken tekinthetik meg.)

 

Csapatunk legközelebb 2021.05.17-én hétfőn 20:30- a Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnokban lép pályára, ahol a REAC csapatát látjuk vendégül.
 
 
A jelenleg hatályos Magyar Labdarúgó Szövetség által kiadott szabályzat szerint a bajnoki mérkőzésekre védettségi igazolvánnyal engedélyezett a belépés.
 

 

Futsal Facebook

Tabella

 

NB II. Nyugat

ALSÓ-HÁZ 

Csapat

P

DUNAÚJVÁROS FUTSAL 30
TIHANYI FC 26
ASTERIX ÉRD 20
KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS 17
2F-BAU TOLNA-MÖZS 14
HIDEGKÚTI SC 2