A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

Történet

A Szigetszentmiklósi Sport Club /SzSC/ elődjének a Szigetszentmiklósi Footgolf és  Futsal Egyesület tekinthető, mely 2016. januárjában alakult. A bejegyzett egyesület vezetősége ekkor a footgolf és futsal sportágak népszerűsítését tűzte ki célul. A megalakult egyesület működését az NB 2-es futsal bajnokságban kezdte, illetve a Budapesti Óbudai Egyetemmel kötött együttműködési megállapodás alapján az egyetemi bajnokságban is szerepelt.

2018. március 09. napján elnökségi döntés eredményeképpen jött létre és kezdte meg működését a Szigetszentmiklósi Sport Club. 

Vezetőségünk és jelenleg két szakosztályunk, a Futsal szakosztály és a Ritmikus gimnasztika és Show tánc szakosztály célként tűzte ki maga elé, hogy a régió sportéletének meghatározó szereplőjévé váljon klubunk. Ennek szellemében népszerűsítjük a sport fontosságát, rekreációs értékét, s e két közismert és kedvelt sportágat a régió lakosságának körében. Fontosnak tartjuk, hogy színvonalas rendezvényekkel, folyamatos toborzással, a későbbiekben pedig több szakosztály és több sportág bevonásával egyre nagyobb tömegeket mozgassunk meg, és egyre szélesebb körben népszerűsítsük sportágainkat.

Egyesületünk célkitűzése, hogy szakosztályainkon keresztül sportolási lehetőséget biztosítsunk a „Sziget” régió lakosságának, meghonosítsuk, megismertessük és megkedveltessük a Futsalt és a Ritmikus gimnasztikát fiatalokkal és idősekkel egyaránt, s ezzel kínáljunk alternatívát az egészséges életvitelhez és sportkarrierhez a felnövekvő generációk számára. Ezen kívül fontosnak tartjuk, hogy szurkolásra buzdítsunk kicsiket és nagyokat, közösséget építsünk és generációkat hozzunk össze, kulturált és egészséges szórakozást biztosítsunk a térség lakosságának.

Facebook RG

Facebook Futsal