A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.

SZIGETSZENTMIKLÓSI SPORT CLUB

Történet

A Szigetszentmiklósi Sport Club /SzSC/ elődjének a Szigetszentmiklósi Footgolf és  Futsal Egyesület tekinthető, mely 2016. januárjában alakult. A bejegyzett egyesület vezetősége ekkor a footgolf és futsal sportágak népszerűsítését tűzte ki célul. A megalakult egyesület működését az NB 2-es futsal bajnokságban kezdte, illetve a Budapesti Óbudai Egyetemmel kötött együttműködési megállapodás alapján az egyetemi bajnokságban is szerepelt.

2018. március 09. napján elnökségi döntés eredményeképpen jött létre és kezdte meg működését a Szigetszentmiklósi Sport Club. 

Vezetőségünk és jelenleg két szakosztályunk, a Futsal szakosztály és a Ritmikus gimnasztika és Show tánc szakosztály célként tűzte ki maga elé, hogy a régió sportéletének meghatározó szereplőjévé váljon klubunk. Ennek szellemében népszerűsítjük a sport fontosságát, rekreációs értékét, s e két közismert és kedvelt sportágat a régió lakosságának körében. Fontosnak tartjuk, hogy színvonalas rendezvényekkel, folyamatos toborzással, a későbbiekben pedig több szakosztály és több sportág bevonásával egyre nagyobb tömegeket mozgassunk meg, és egyre szélesebb körben népszerűsítsük sportágainkat.

Egyesületünk célkitűzése, hogy szakosztályainkon keresztül sportolási lehetőséget biztosítsunk a „Sziget” régió lakosságának, meghonosítsuk, megismertessük és megkedveltessük a Futsalt és a Ritmikus gimnasztikát fiatalokkal és idősekkel egyaránt, s ezzel kínáljunk alternatívát az egészséges életvitelhez és sportkarrierhez a felnövekvő generációk számára. Ezen kívül fontosnak tartjuk, hogy szurkolásra buzdítsunk kicsiket és nagyokat, közösséget építsünk és generációkat hozzunk össze, kulturált és egészséges szórakozást biztosítsunk a térség lakosságának.

Vezetőség

 

Kiss Rudolf

elnök

Makádi Csaba

futsal szakosztályvezető

Haffner György

futsal vezetőedző
 

Haffner Tamás

futsal technikai vezető
 

Estók László

utánpótlás edző
 

Fehérváry Béla

masszőr
 

Márkus Mónika

ritmikus gimnasztika és show-tánc szakosztályvezető 

Facebook RG

Facebook Futsal